Klíma tisztítás ár

A klíma tisztítás ár sokszor nem éppen csalogató azok számára, akik szeretnének efféle szolgáltatást igénybe venni. A tisztítás költsége ugyanis rengeteg dologtól függ, ám elsősorban attól, hogy területileg hol helyezkedik el az adott vállalkozás. A szolgáltatók ugyanis a fővárosban illetve a megyeszékhelyeken mindig sokkal drágábban dolgoznak, mint vidéken.

Sokan nem fizetik ki a klíma tisztítás árát, gondolván hogy nem olyan nehéz tisztán tartani a berendezést egyedül sem. Ebben az esetben azonban sokszor esnek pofára, hiszen rájönnek, hogy az online magazinok és blogok által tárgyalt „főleg tévhitek” és félinformációk sajnos nem éppen fedik a valóságot, amikor lekerül a klíma burkolata és a tisztítási munka a kezdetét veszi.

A legnagyobb nehézség természetesen azután érkezik, miután egy hibásan tisztított klíma bemondja az unalmast, avagy az adott készülék hibás működése során olyan komplikáció lép fel, mely tönkreteszi a teljes rendszert.

Mi az olcsóbb tehát?

Fizessünk egy olyan rutin műveletért egy szakembernek tíz-tizenöt-húsz ezer forintot, mely a komfort érzetünk, az egészségünk és készülékünk hatékonyabb működése szempontjából elengedhetetlen, vagy hagyjuk, hogy a „kókányolás” meghozza gyümölcsét? A kérdést válaszolja meg mindenki magának.

Mik a tények?

A klímát energiatakarékossági és tisztasági, valamint egészségügyi okokból szükséges egy évben legalább két alkalommal teljes körűen tisztítani. Bár hallottunk olyan módszerekről mellyel akár otthon is megtisztíthatjuk klímaberendezésünket, a teljes körű tisztántartás tekintetében és a szakszerű munkavégzés kapcsán érdemesebb azt az összeget rákölteni, amit később az esetleges javításra is ráköltenénk jelentős felárral.

A klíma tisztítás ár szolgáltatónként változnak. Vannak, akik nagyvárosi kontextusban sokkal magasabb összegeket kérnek el, ám az átlag ár 30 ezer forinttól 50 ezer forintig terjed. Természetesen ez csupán egy átlag. Hiszen léteznek olyan vidéki szolgáltatók, akik pár ezer forintért is elvégzik a munkát, ám ez a ritkább dolog. Célunk mindig az adott munka teljes körű elvégzése.

Cégünk olyan fix és univerzális áron dolgozik, mely Budapesten és vidéken sem minősül egy ökör árának. Bízza klímája tisztítását szakemberekre! Bízza ránk klímája tisztítását! Bővebb információért kattintson ide!

 

Scroll Up