Hangzatos extra funkciók a GREE klíma nagyker kínálatában

Amennyiben a GREE márkájú légkondicionálók elégedett felhasználói táborába akar tartoznia (akik közel már 200 országban megtalálhatóak), érdemes a GREE klíma nagyker kínálatában böngésznie első körben. Ha konkrét elképzelése még nincs arról, hogy milyen GREE készüléket szeretne, az árajánlatkérés előtt mindenféleképpen nézze meg az extra funkciók kategóriát. Jó szűrője lehet annak, hogy milyen felszereltségű szériát érdemes vennie, attól függően, hogy az extra funkciók közül mit tart elengedhetetlennek.

A GREE klíma nagyker legalapvetőbb extra funkciója a klímáknál a Wi-Fi irányíthatóság biztosítása. A 21. századi kényelmesség mellett azonban valódi funkciója is van ennek az extrának. Az alapfelszereltségű modellekben is megtalálható a Wi-Fi irányíthatóság lehetősége, ami egyrészt kényelmes, hiszen távolról, házon kívülről is ki- és bekapcsolhatjuk a készüléket. A nyári kánikulában életmentő lehet egy előre behűtött lakásba hazaérkezni. Ami viszont ennél kicsit fontosabb lehetősége a Wi-Fi vezérlésnek, az a temperáló fűtés szinten tartása a fagykárok megelőzése érdekében. Ezt főleg nyaralók, hétvégi házak, esetleg már elkészült, de még nem lakott házak esetében érdemes igénybe venni.

A téliesítés extra funkciója azoknál a klímáknál érdekes, amit a GREE klíma nagyker fűtésre optimalizált kulcsszó alatt tárol. Ezek a modellek mind alkalmasak fűtésre is, nem csak a hűtési funkciót látják ettől. A széria sajátosságaitól függően vagy átmeneti időszakokban alkalmas lesz így a klíma a fűtés bekapcsolásának kitolására, vagy akár arra is, hogy télen az elsődleges fűtési forma mellett rásegítő fűtést végezzen a gázszámla csökkentésének érdekében.

Az I FEEL funkció egy olyan érzékelési forma, ahol a távirányítóba épített hőmérővel is biztosíthatjuk a maximális komfortot a választott klímánk működése alatt. A GREE klíma nagyker kínálatában a középkategóriás és prémium kategóriás termékek már minden rendelkeznek ezzel a bónusszal.

A 3D  légáramra kizárólag az AMBER GREY széria képes a GREE klíma nagyker termékei között. A lényege az, hogy a klíma függőlegesen és vízszintesen is képes irányítani a keringgetett levegőt. A kültéri egység védelme érdekében szerverhűtéssel felszerelt szériákat olyanok helyekre érdemes megfontolni, ahol várhatóan nem tud maximálisan szellőzni vagy lehűlni az egység.

A komfortszűrők és a COLD PLASMA technológia mind a levegő baktérium- és vírusmentesítésért dolgozó egységei a GREE klímáknak. A GREE klíma nagyker kínálatában minden modell rendelkezik komfort szűrőkkel, a középkategóriás szériák pedig már a COLD PLASMA technológiával is. Természetesen azt érdemes betartani, hogy az egészséges életmódot, rendszeres szellőztetést és orvosi kezelést nem helyettesít semmilyen extra funkció, viszont megelőzésre kiválóan alkalmas – főleg az őszi influenzaszezon kezdetén.

Az egyre inkább előtérbe kerülő környezetbarát törekvéseknek hála minden termékük már környezetbarát hűtőközeget használ a GREE klíma nagyker termékeinek, amik nem károsítják az ózonréteget.

Scroll Up