Szolárium fertőtlenítő

Szolárium tulajdonosként elsődleges fontosságú a tisztaság és higiénia. A vendégek elvárják, hogy ne lássák a készülék üvegén az előttük lévő barnulni vágyó körvonalát és persze fontos a kellemes tisztaság illat. Tehát hatékony szolárium fertőtlenítőt kell vásárolnunk.

Amióta hazánkban is elszaporodtak a szoláriumok, sok tisztítószer gyártó cég állt rá. Hogy ezekhez a készülékekhez megfelelő fertőtlenítőt gyártásnak. Az ilyen termékek jó része különböző adalékokat tartalmazhat, egynémelyükben kőolaj származékokat is használnak. Ez pedig a szolárium hője hatására párologni kezd. Nem kell magyaráznunk, hogy ez mennyire káros lehet.

Ugyanez a helyzet a mesterséges illatanyagokkal. Több összetevőből állnak, melyek szintén hő hatására alakulnak át. Ez sem jelent megfelelő választást.

De akkor milyen a jó szolárium fertőtlenítő?

Elmondhatjuk, hogy mindenképpen könnyen használható. A legjobb választás a spray formátum, amely nemcsak akkor hat, ha hagyjuk megszáradni, hanem akkor is, ha esetleg letöröljük. Ez egy nagy forgalmú stúdió esetén elengedhetetlen.

Régen használtak Neomagnol tablettát vízben oldva, ezzel az a probléma, hogy az oldatban megnedvesített kendővel kellett áttörölni a szolárium belsejét, tehát minden alkalommal az oldatba kellett nyúlkálni, ami a kéz bőrének nem tett nagyon jót. Ráadásul a száradási időt itt is ki kellett várni. Tehát ez a megoldás sem az igazi.

A jó szolárium fertőtlenítő elpusztítja a kórokozókat. A szolárium használ, kapcsán eleve izzadunk, bőrünkről kórokozók kerülnek a gép falára. Ha ráadásul valamilyen barnulást segítő krémet használunk, ez még inkább táptalaja lehet a terjedő fertőzéseknek. A jó fertőtlenítő a zsíros izzadtság foltokat is könnyen eltávolítja, nem keni szét. És egy fázison belül fertőtlenít is.

A megoldást az úgynevezett gyorsfertőtlenítők jelentik, amelyek egy lépésben végzik el az összes folyamatot. Több gyártó készít még ilyen termékeket és webáruházaikban könnyen beszerezhetjük őket.

Ha ragyogó tisztaságot szeretne szoláriumában, keresse fel webáruházunkat és rendelje meg fertőtlenítőnket még ma!

Scroll Up