Miért a Brilliance gyorsfertőtlenítő tisztítószert válassza?

Gazdaságos döntés cégek részére – időben és pénzben is

A Brilliance gyorsfertőtlenítő terméket Magyarországon gyártják, egy magyar cég fejlesztésében. Az átláthatóság, környezettudatos és fenntartható gazdaságpolitika, innovatív fejlesztések jellemzik a Billicance cégét. Ebben a szellemben született meg a Billiance gyorsfertőtlenítő tisztítószer is, ami rövid behatási idővel, ám annál nagyobb hatékonysággal segíti a vendéglátóegységek, irodák, intézmények, cégek életét – és most már az sem ritka, hogy az elégedett vásárlók otthonát is.

A HACCP rendszerekben is nagy biztonsággal használható. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az élelmiszerekkel érintkező felületeken vagy azoknak közvetlen közelében is veszély nélkül alkalmazható a Billirance gyorsfertőtlenítő. A gyártó kifejezetten ajánlja éttermekbe, élelmiszerületekben, sőt a pénztári futószalag tisztításával is elbánik. A biztonságos használata és az emberi szervezetre helyes használat mellett veszélyt nem jelentő összetevői miatt boltok higiéniájának a fenntartására, szoláriumokba, edzőtermekbe is bátran használható.

Nagy előnye a Brilliance gyorsfertőtlenítő alkalmazásának, hogy időt spórolnak vele használói. Egy fázisban képes ellátni a tisztítást és a fertőtlenítést is. Nem kell két különböző terméket megvennie és alkalmaznia a munkanap közepén, elég a Brilliance gyorsfertőtlenítő. Cseppmentesen szárad, tehát az üvegfelületeket gyorsan és egy fázisban tisztítja. Nem károsítja az érzékenyebb felületeket (például akril) sem, így a higiénia fenntartásával nem csökken a berendezései élettartama. Baktérium és gombaölő hatású, tehát a fertőzések kialakulásának és elszaporodásának megelőzésében nagy szerepe van.

A gyártói ajánlás szerint kétféle módon érdemes felhasználni a Brilliance gyorsfertőtlenítő hatását. A különbség attól függ, hogy étellel közvetlenül érintkező felületen szeretnénk-e alkalmazni, vagy sem. Amennyiben éltelekkel és alapanyagokkal érintkező felületen, például egy éttermi előkészítő pulton szeretnénk bevetni a Brilliance gyorsfertőtlenítő tudását, fontos, hogy minden esetben töröljük le az alkalmazott felületet az 5 perces behatási idő után. Ezzel megelőzhető a tisztítószerek által okozható toxikológiai veszély, mégis gyorsan és hatékonyan alkalmazható termékkel dolgozhatunk a munkaidő alatt. Ha nem érintkezik követlen élelmiszerrel a felület, ez a lépés elhagyható – így például egy edzőterem közös használatú helyiségeiben tényleg töredékére csökken a napközben szinten tartó takarítás ideje.

A Brilliance gyorsfertőtlenítő termék elérhető a márka webshopjában 20 literes kiszerelésben, és a könnyebb használatot segítő 0,75 literes, szórófejes flakonban is.

Scroll Up